April 2006 var første gang MizTery tok sine første usikre skritt ut i bloggens verden. Gode gamle VGB den gang også, med ikke fullt så avanserte, men fortsatt savnede (jo, faktisk) Petrograd-bloggesystem.

vgb

Dette var før blondinebloggerene tok overhånd og laget rosablogger overalt. Det å blogge var litt sært, og man gjorde det, i alle fall var det et fåtall som gjorde det, ikke under fullt navn med et lettere avkledt profilbilde. Man var liksom litt nerd når man hadde blogg, men samtidig en noe hip nerd!

Hva jeg skrev om i begynnelsen husker jeg ikke, og det tok en stund før det kom bilder på bloggen min, da jeg rett og slett ikke skjønte hvordan det skulle gjøres. Profilbildet var av øynene mine, og sånn at jeg ikke skulle bli gjenkjent. Det var nytt og spennende, og nye innlegg ble postet, nesten litt ukritisk, man var jo anonym, og kunne i teorien skrive hva man ville, og om hva hjertet begjærte.

Selv var jeg  singel og “alenemor”(liker ikke det ordet) for lille Solstråle, i april 2006, hadde nettopp kjøpt meg leilighet, og tilbrakte lange, ensomme kvelder på bloggen min, og på andre sine, for man kommenterte jo flittig hos hverandre, selvfølgelig, på VGB var det jo det som var greia, man fant hverandre lett og vennskap oppsto, ja, til og med kjærlighet i enkelte tilfeller!?

Det var morsommere å blogge i 2006, selv om jeg ikke tror det engang gikk an å legge inn videoklipp fra Youtube da (kanskje fordi Youtube bare var noen måneder gammel, og ikke hadde nådd ut til oss enda), man valgte stil fra et galleri med stiler, som man kunne tilpasse med forskjellige headere og farger, men i bunn og grunn var de fleste blogger litt like, og man trengte ikke å kunne html, da brukergrensesnittet var så kontrollert at det ikke lot seg gjøre. Men vi var lykkelige med å ha det sånn, vi skrev innlegg og kommenterte, det var det vi ville gjøre..

Vi hadde ikke Facebook eller Twitter, med vi hadde VGB, og vi brukte det til gangs..

Husker dere?

(Ps. Måtte goggle litt for å bekrefte mine opplysninger om år, og det viste seg at VGB ble opprettet i okotber 2005, så jeg ble nok ikke blogger før i april 2006.. Så Lenesim, du slo meg med to måneder!) :)

Tips oss hvis dette innlegget er upassende