Det bråker, en jevn during, støvsuger og pussemaskin i en vakker symfoni, samstemte og skjønt enige om å borre hull i hodet mitt med lyder fra det hinsidige! TVen står på, men jeg hører ikke en lyd, jeg hører ikke engang tankene mine, så jeg vet egentlig ikke hva jeg tenker før jeg ser hva jeg skriver..

9788273848086_harry_potter_og_mysteriekammeret_2Harry Potter-boka som jeg leser i, høytlesning til en oppslukt liten Solstråle måtte legges bort igjen, utsatt på ubestemt tid, men fortsettelse følger, definitivt! Spennende for både mor og datter, selv om vi allerede har sett filmene.

Det er så fint synes jeg, at hun har litt bokorm i blodet, at hun finner glede av ordene, sånn som meg. Jeg forventer ikke at hun som 14 åring kommer til å lese 47 Sagaen om Isfolketbøker i løpet av åtte korte sommerferieuker, eller at hun skal sluke Da Vinci koden på to døgn, sånn som meg, men det er flott å se at hun liker seg i bøkenes magiske verden, så får hun selv utvikle interessen videre, eller ikke..

Tips oss hvis dette innlegget er upassende