I dag har det regnet, i strie strømmer, vått og hustrig ute, varmt og koselig inne. En deilig malinglukt ligger over hele huset etter at vi, Gubben og jeg, begynte å male i trappenedgangen i går kveld. Men med hest på fôr måtte vi trompe oss ut i regnet, og selv lille Solstråle var enig i at å ri i dette været ikke var noen særlig god idè! Men opp i stallen måtte vi, okke som, for hester driter selv om det regner ute,  merkelig nok..

Den stakkars lille hesten sto ute, helt naken og våt til skinnet, så vi bestemte oss for, da boksen var måkket og rent vann kommet på plass, at hun skulle få komme inn. Men akkurat da begynte det å regne enda mer, og alle som har hentet hester i en paddock vet hvor sølete de blir i regn.. Så lille Solstråle og jeg sto og tok sats for å gå ut, da helten min, Gubben, sa han kunne gjøre det. Jeg var snar til å si jah, og ga leietauet til ham.

Alt gikk bra, selv om Gubben nok var litt nervøs da fem glade hester kom ham i møte i lykkelig overbevisning om at nettopp DE skulle få komme inn i den varme, lune stallen. Men Tuppa var den utvalgte, og Gubben kom leiende med henne mot utgangen, og sammen med ham kom også tre store hester; Korvi, Mr. og Sisco.. Og de VILLE inn! Stakkars Gubben sto i regnet og kom ikke fram fordi disse svære hesterompene var i veien, jeg prøvde å jage dem unna, men Korvi hadde bestemt seg for at han skulle inn, koste hva det koste ville. En av jentene i stallen kom til unnsetning, men da var det var nok for Korvi, som sprang gjennom gjerdet, og slapp dermed løs de andre også.. Ingen tvil om hvor de ville, de fant boksene sine, og vi hadde ikke hjerte til å sette dem ut igjen..

Så sånn skjedde det at når de kommer for å fôre kveldsmat i kveld, sånn omtrent akkurat NÅ, så står alle hestene inne, og de slipper å gå i søla for å hente dem.. Så det kom jo noe godt ut av det! :)

Tid for strøk nummer to! Ha en fortsatt fin søndagskveld!

Tips oss hvis dette innlegget er upassende