For å motivere meg selv til å gjøre husarbeid og shine opp litt her hjemme, fant jeg ut at jeg skulle lage en “hjemme-hos-Hilde”-reportasjebloggeinnlegg i kveld. Når har jo ikveld strengt tatt blitt i morgen natt allerede, og de fleste har vel tuslet i seng. Men jeg, sprek som ei fele etter en cowboystrekk tidligere i dag, sitter her i stua mi og blogger.. Og nå tenkte jeg at dere skulle få se litt av hvordan jeg har det!

Bildene er tatt med et bra kamera, men jeg måtte slå av blitzen for å få de rette fargene fram, og ikke gjøre det så hardt og altfor lyst, derfor ble bildene litt kornete og uskarpe.. Hadde nok vært best å tatt bildene om dagen, så dagslyset hadde gjort alt så mye lettere..

Hjemme hos Hilde

Hilde Herigstad(31), kjent for ingenting egentlig, men kanskje mest populær som helt andre ting, uten at vi skal gå inn på det her. Vi blir tatt i mot av en lettere stresset Hilde, i en noe rotete gang, Hilde unnskylder seg med at hun ikke rakk over alt i kveld, og får ta det i morgen.

Men stuen og kjøkkenet er strøkent, og på spisebordet står en drøm av en streptocarpus. Vi kommenterer den, og Hilde lyser øyeblikkelig opp. -Ja, tenk jeg fikk den til, den har overvintret her i stua, og blitt avglemt gang etter gang, men alikevel gir den meg så mange fine blomster, sier hun entusiastisk.

Sofakroken

Sofakroken

Spisestuen

Spisestuen

 

 

 

 

 

 

 

I en vinduskrok står noen brett med noe som ser ut som jord. Det kan Hilde bekrefte at det er. -Jeg har sådd, asters, ringblomster, tomat og paprika! Bare asters og ringblomstrene ser ut til å komme opp. Vi spør om hun liker å være hobbygartener, noe hun svarer bekreftende på. -Det er noe beroligende med å holde på med jord, bli litt skitten under neglene, og å se at det spirer og gror, forklarer hun.

"Mediaveggen", med TV, PS3, En sak som kombinerer stereoanlegg, forsterker og DVD-spiller, og Dreamboxen..

"Mediaveggen", med TV, PS3, en sak som kombinerer stereoanlegg, forsterker og DVD-spiller, og Dreamboxen..

Blomstrende streptocarpus

Blomstrende streptocarpus

 

 

 

 

 

 

Kjøkkenet var nytt i 2008, noe senere kom fliser og alt av lister på plass, men nå er det komplett, etter at microbølgeovn som matcher stekeovnen ble anskaffeti januar. -Galskap å kjøpe en micro som er like dyr som stekeovnen, men det ble jo så flott! Verdt hver ei krone, særlig siden mesteparten var Gubbens kroner, smiler hun lurt.

Kjøkkenet blir mye brukt

Kjøkkenet blir mye brukt

Kjøleskap/fryser

Kjøleskap/fryser

På kjøkkenbenken står noe som man ikke ser overalt. Et lite fat med poteter på. -Settepoteter, forklarer Hilde. -De får stå framme for å danne groer, før de skal i jorda. Så mens andre har tomater eller epler på kjøkkenbenken, er det poteter som pryder benkeplassen på Hildes kjøkken.

Koketoppen

Koketoppen

Poteter fungerer som pynt på kjøkkenbenken(?)

Poteter fungerer som pynt på kjøkkenbenken(?)

 

 

 

 

 

Når morgenen kommer og lille Solstråle har kommet seg på føttene får vi se det nyoppussede rommet hennes, der en hest preger den ene veggen. -Den er symbolet på samarbeidet her i huset, sier Hilde og peker på hesten. -Jeg kom på ideen, Gubben kjøpte en treplate, jeg tegnet hesten på og Gubben saget den ut med stikksag. Til slutt samarbeidet vi om å male den med tavlemaling! De andre veggene bærer preg av at det hester som er interessen til lille Solstråle.

 Tavlehesten på lille Solstråles rom

Tavlehesten på lille Solstråles rom

 

Tips oss hvis dette innlegget er upassende