Jeg er ikke den som er på shopping ofte. Ganske enkelt fordi jeg står på butikk hele dagen, så når jeg setter meg i dieselslukeren etter endt arbeidsdag, så er shopping det siste jeg tenker på. Dessuten tillater ikke økonomien min noen særlige krumspring for tiden, så jeg passer på å være moderat.

Men søndag er det konfirmasjon for et tantebarn, og dermed var jeg ute på tvangsshopping etter jobb i dag, jeg måtte ha en overdel som passer til et par svarte bukser eller et svart skjørt (leggene mine får bestemme om det blir skjørt eller bukser, er de hovne, blir det bukser!).

Jeg var innom fem -FEM!- klesbutikker før lille Solstråle så at dette ikke helt gikk min vei og tok styringen. Hun sendte meg på prøverommet, og hentet tre ting. Og det endte med at jeg kjøpte to av dem, en svart cardigan, og en lilla topp for å ha under. Hun forsikret meg om at lilla var min farge, da jeg var litt i tvil, og sa at jeg var kjempefin (jeg har en liten anelse om at hun var så grei fordi hun ellers så for seg flere butikkbesøk, og nå så sitt snitt til å gå innom lekebutikken istedet..). Da jeg betalte, fallt jeg for verdens eldste salgstriks; mersalg!

Damen i kassen viste meg noe de akkurat hadde fått inn, og vips gikk jeg i fella.. :) Men jeg var i alle fall en fornøyd kunde da jeg gikk ut derifra, og inn på lekebutikken…

Lilla topp, som lille Solstråle gjerne skulle hatt selv, i følge henne.. :)

Lilla topp, som lille Solstråle gjerne skulle hatt selv, i følge henne.. :)

 

Denne hadde de akkurat fått inn..

Denne hadde de akkurat fått inn..

Og så til slutt; det "lille" under..

Og så til slutt; det "lille" under..

Tips oss hvis dette innlegget er upassende