Etter endt arbeidsdag kommer jeg hjem, klokken er over åtte på kvelden, i det som skulle vise seg å være en ganske begivenhetsrik dag, heldigvis er huset rent, ryddig og velstelt, så etter å ha sortert posten, tar jeg med meg litt lesestoff på do, for å lage litt blomsterlukt…

Jeg blar litt i reklamebladet, og med ett slår det meg, det er jo flust av julegaveideer der, side opp og side ned med nytt og nyttig til noen og enhver! Så nå har jeg satt opp en liste over julegaver til de enkelte.. Får bare håpe at ingen av dem lesere dette innlegget da, for det hadde jo vært kriiise!

Julegaveliste til bloggerne 2009

Tale: Sølvpussehansker! Jeg ser for meg at Tale har mye sølv å pusse. Hun skal i tillegg få et avkjølingsstaiv i tre høyder, perfekt for den perfekte husmor, som baker minst tre sorter til hver helg!

Bohemen: Antigrå hårlotion. Jeg innbilder meg at Bohemen snart kommer til, om han ikke allerede har begynt å bli, litt grå i håret, så da føler jeg at det vil være en fin gave! Jeg slenger med et termometer formet som en katt for å sette på vinduet! Perfekt, jeg regner med at han blir veldig fornøyd!

Dag Eigil: Antisklisokker, det er nok glatt på gulvet der han går, for jeg regner med at Solveig holder det rent og pent hjemme.. Kanskje boner hun til og med gulvet!? I tillegg skal han få en safe som er forkledt som en Bibel, sånn at han kan oppbevare verdisakene trygt i bokhyllen!

Zuul: Ministøvsuger til bilen. Minien hans kommer sikkert til å smule Mariekjeks i baksetet som alle andre unger, så da er det greit å ha en støvsuger for hånden. Genialt!

Prinsesse Hella: Bambusplaster. Et revolusjonerende(!!) nytt produkt som renser kroppen din mens du sover, står det. Kroppen kan vel aldri bli for ren, så dette blir nok bra til Hella! I tillegg slenger jeg med, ikke bare ett, men TO kjøkkenforklær, for vi vet jo alle hvor huslig Hella er! :)

Lilleyam: Hun har mannen sin hjemme i jula, så egentlig burde vel det være pakke nok, men selvfølgelig skal hun få noe, hun også, fordi hun fortjener det! Løper med lys, som kan pynte opp bordet i mørke romjulskvelder. Også skal hun få en splitterny nesehårklipper, nesten helt ubrukt!

BurnieBerit: Graveringspenn, kjøkkenhåndklær, BH-innlegg og en 12-pk med lommetørklær, ganske enkelt fordi jeg mistenker at det er dette hun ønsker seg!

Siskan: Sokkeklips, hårnett og fryseetiketter! Egentlig har jeg mest lyst på det selv, men snill som jeg er, gir jeg det bort! :)

Ilmy: Siden ilmy er glad i katter, fjerner jeg i stillhet det kattetermometeret Bohemen egentlig skulle få, og legger det i Ilmys pakke. Hun skal også få en vekkerklokke med farger (12 forskjellige!), sånn at dagen hennes kan starte bra, hver dag! :)

Redneck: Gelesåler for å ha i arbeidsskoene, isbrodder for å bruke når han skal hente ved, baderomshylle i krom, fotneglsaks (det er jeg sikker på at han trenger), madrassdeodorant.. og til slutt en kløpinne, siden han for tiden ikke har noen som klør ham på ryggen!

Tanteprinsesse: Varme hårruller og et skikkelig stilig skostativ! Jeg er så flink til å finne gaver til folk altså!

Una/Hipors: Kakedeler og et termoteppe for kjæledyr, noe for både to og firbeint! :)

Til slutt bestiller jeg en fotgynge, slimshorts og et par sexy støttestrømper til meg selv!

Ah, så deilig med alt som er gjort! ;)

Tips oss hvis dette innlegget er upassende